Luovaa
suunnittelua
Hämeenlinnasta

SARDN Creative Agency on Hämeenlinnalainen yhden miehen brändi- ja designtoimisto/mainostoimisto, joka on erikoistunut vahvojen yritysilmeiden luomiseen sekä kehittämiseen. Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset markkinointiviestinnän palvelut sisältäen yritysilmeiden suunnittelun, graafisen suunnittelun ja verkkosivujen suunnittelun.

PALVELUT.

SARDN_Iconit_Branding

Yritysilmeet

Hyvä brändi tuo lisäarvoa yrityksellesi, sen palveluille ja tuotteille. Se sitoo yhden yhteisen visuaalisen ilmeen alle yrityksesi kaikki osat, jotka määrittävät sen millainen yrityksesi on, mitä teette ja mitkä ovat arvonne. Ilman tunnistettavaa vahvaa yritysilmettä ja logoa kaikki mitä teet menettää arvoaan.

SARDN_Iconit_Graphic_Design

Graafinen suunnittelu

Graafisessa suunnittelussa brändisi herää eloon. Kun yritysilmeen suunnittelu on tehty oikein se on jalkautettavissa graafiseen suunnitteluun vaivattomasti, oli kyseessä sitten pakkaus, esite tai käyntikortti. Näyttävien markkinointimateriaalien avulla erotut kilpailijoistasi ja hurmaat asiakaskuntasi.

SARDN_Iconit_Web_Design

Verkkosivut

Verkkosivusi toivottavat asiakkaasi tervetulleeksi, kertoo heille tarinan, antaa tarkan kuvauksen palveluistasi ja tuotteistasi sekä sen kuinka teihin voi olla yhteydessä. Jos asiakkaasi eivät löydä yritystäsi verkosta onko sitä edes olemassa? Verkkosivusi kuvastavat yritystäsi, palveluitasi ja tuotteitasi. Voit varmaan arvatakin mitä vanhentuneet ja ongelmalliset sivut kertovat sinusta asiakkaillesi.

SARDIINI.

Samu Rissanen

Art Director & Perustaja
samu.rissanen@sardn.fi

+358 40 7672594

Portfolio:
www.samurissanen.com

Lähetä sähköpostia tai soita